AKTUALNO

NAD MODRIM PLANETOM
30.10.2012

Kmetijstvo v puščavi v bližini mesta Sabha v Libiji


Besedilo: Matevž Lenarčič
Fotografije: Matevž Lenarčič


Polet okrog sveta z ultralahkim letalom pomeni pravo odkritje, vstop v novo razsežnost. Tako nizko nad površino, da se vidita nagubanost in sestava zemeljske skorje, tako počasi, da se opazijo podrobnosti, in dovolj hitro, da se vse skupaj staplja v celoto.


http://www.worldgreenflight.com/


GreenLight WorldFlight, trimesečna letalska avantura, je bila izziv za pilota in ekipo, proizvajalca ultralahkih letal Pipistrel ter znanstvenike, ki sodelujejo pri raziskovanju onesnaženosti zemeljskega ozračja. 91.000 kilometrov v enem zamahu, prek vseh oceanov, vseh celin, prek Aconcague in Mount Everesta ter stotine naravnih parkov.


Z veseljem vam sporočamo, da je članek objavljen v National Geographic Slovenija prejel t. i. »best edit«, ki ga Darren Smith, urednik za oblikovanje in fotografijo, zadolžen za lokalne izdaje, podeljuje najboljšim lokalnim zgodbam, pripravljenim v skladu s standardi National Geographica.


http://www.nationalgeographic.si/index.php?t=reportaze&id=403

PRENOVA SHEME SMUČIŠČ NA ROGLI
17.09.2012

Sestavljena panorama


V podjetju UNITUR Hotels & Resorts na Rogli so se odločili za prenovo  informacijske sheme smučišč. Ker je fotografija iz zraka idealna osnova za nadaljnjo oblikovanje, smo v Aeroviziji posneli sestavljeno panoramsko aerofotografijo.


Izjavo naročnika si preberite tukaj.

AERO-VIDEO
06.09.2012

Aero-video CELJE


V zgodnjih jutranjih urah, meseca avgusta, smo posneli kratek promocijski aero-video mesta Celje.


Posnetek si lahko ogledate v vsebinah AERO-VIDEO SNEMANJE.

AERO-VIDEO SNEMANJE
27.08.2012

Aero-video platforma


Aero posnetki požarov in pogorišč na obmocju Kraškega roba, Osilnice ob Kolpi in Svete Gore pri Novi Gorici v avgustu 2012.


Video posnetek si lahko ogledate tukaj.


Naše prednosti pri AERO-VIDEO snemanju:


- majhno podjetje, kratek odzivni čas, prilagodljivost,...

- letala z odličnim vidnim in snemalnim kotom,

- dinamični posnetki iz zraka, ki pritegnejo gledalca,

- možnost snemanja mikro in makro lokacij,

- snemanje zgodbe določenega dogodka.

AERO-VIDEO SNEMANJE
21.07.2012

Podjetje Aerovizija d.o.o. letalska fotografija nudi poleg vertikalnega ali panoramskega aerosnemanja tudi AERO-VIDEO SNEMANJE. Z inovativnim pristopom ustvarjamo kratka, promocijska sporočila ali daljše filme v najvišji kvaliteti. Snemanje poteka iz stabilizirane platforme, pritrjene na letalu ali v rokah.


Klikne tukaj za ogled filma AERO-VIDEO SNEMANJE.

NA VOLJO JE NOV PROSPEKT
03.07.2012

Prospekt si lahko ogledate na spletnih straneh podjetja Aerovizija d.o.o., ali pa prenesete spodnjo datoteko.

Prospekt Aerovizija d.o.o. © snemi PDF (5,19 MB)


Prospekt


Dodatne informacije: domen.grauf@telemach.net

PRENOVLJENA OPERA IN BALET LJUBLJANA IZ ZRAKA
30.06.2012

Opera Ljubljana


SNG Opera in balet Ljubljana je po prenovi in dograditvi dobila novo podobo, ki smo jo zajeli tudi z letalsko fotografijo. Izjavo naročnika si preberite tukaj.

PANORAMSKA AEROFOTOGRAFIJA
23.06.2012

Panoramska aerofotografija omogoča pogled na pokrajino ali objekte iz povsem različnih zornih kotov. Panoramsko aerofotografijo izvaja fotograf iz roke z uporabo različnih kamer in objektivov, saj le tako lahko izbere primerni izrez in zorni kot. Snema skozi odprto okno, včasih pa tudi brez vrat na letalu. Panoramska aero-fotografija je ekskluziven dokument, ki s časom, ko se vse spreminja, pridobiva na vrednosti.


Soncna elektrarna v Beli krajini


GreenLight WorldFlight
03.05.2012

19. aprila 2012 smo zakljucili se en uspesen polet okrog sveta z nasim letalom pipistrel Virus-SW914. Preleteno je bilo kar 91 003 km preko vseh celin, vseh oceanov, Mt.Everesta, Aconcague.... z najmanjso porabo goriva do sedaj. To je bil najbolj "zelen" oblet sveta v letalski zgodovini.


Posneto je kar 30 000 aero fotografij, ki bodo kmalu na ogled na predavanjih, razstavah in knjigah.


PIPISTREL VIRUS-SW914 BO KMALU V ZRAKU
17.10.2011

Po neverjetnem uspehu podjetja Pipistrel na ameriškem tekmovanju za najbolj ekonomično letalo na svetu, ki je bilo sponzorirano s strani NASA in GOOGLE, (pobrali so prvo nagrado 1,4 mio USD) so se dela na nasem novem Virusu-SW914, ki bo modificiran za extremno dolge polete in snemanje iz zraka, močno pospešila.

Tudi priprave na nov polet okrog sveta GreenLight WorldFlight so v polnem teku. Takšen polet je logistično zelo zapleten, zato nikakor ne zmanjka vedno novih problemov. Preletna dovoljenja, dostava goriva na odročne predele sveta, vse je povezano s financami, ki jih nikoli ni dovolj. IŠČEMO NOVE SPONZORJE!!!

Letošnje leto je za naše podjetje Aerovizija zelo uspešno. Pridobili smo številne nove naročnike, zato smo prepričani, da sledimo pravo pot okolju prijaznega snemanja iz zraka.MT constant speed propeller          Place for Geoniss installation         


Intercooler for Rotax turbo engine          Fucka finalising engine installation   1    2    3    4    5    6   7